Ayşenur Köksal ‘Arka Planda Kalanlar’

Ayşenur Köksal ‘Arka Planda Kalanlar’

Tarihler: 03 Kasım 2016 Perşembe ~ 03 Aralık 2016 Cumartesi 11:00 - 19:00

Yer: A​kademililer Sanat Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2016 ~ Ara 3, 2016

Arka planda kalan insanların, görülmeyen ya da görülmek istenmeyen hikayelerini kendine ait bir figür anlayışıyla anlatan Ayşenur Köksal, eserleriyle hayatın anlamını sorgulamamıza yardım ediyor.

Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşen sergide, sanatçı figüratif anlatımın klasik biçim ve üsluplarını kullanarak yeni bir görsel dil oluşturmaktadır. Kendisiyle ve yaşadığı zaman dilimiyle olan hesaplaşmasında, belleklerimizin kıyısında köşesinde kalmış yaşanmışlıkların ve düşünceye bağlı kurguların izleriyle hayatı sorguluyor. İzleyici bilinçli olarak içinde bulunduğu zaman ve mekandan koparıp resmin karşısına kendisiyle yalnız bırakan sanatçı, onların kendi geçmiş ve geleceğine karşı duyacağı rahatsızlığı da bir göstergeye dönüştürerek resimlerini bir ifade aracı olarak kullanmaktadır.

Hayatın akışı içinde bazen var, bazen de yok olan insanların sessiz çığlıklarını tanıklık eden sergi 3 Kasım - 3 Aralık 2016 tarihleri arasında A​kademililer Sanat Merkezi'nde 11:00 - 19:00 saatleri arasında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT