Azim Bedri Göki `Aşk İçinde Meşk` Hat Sergisi

Tarihler: 20 Ocak 2011 Perşembe ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu

Adres: Tevfikbey Mah. Maslak Çeşme Cad. Küçükçekmece İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 470 61 70

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 20, 2011 ~ Şub 20, 2011

İran’ın Kavus şehrinde dünyaya gelen Türkmen asıllı hat sanatçısı Azim Bedri Göki, ‘Aşk İçinde Meşk” adlı sergisiyle Küçükçekmece’de…

Klasik hat stiline daha yenilikçi ve çağdaş yorumlar kazandıran Azim Bedri Göki, 40’a yakın eserini Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergiliyor. Azim Bedri Göki’nin son dönem çalışmalarının yer aldığı “Aşk içinde Meşk” sergisi, sanatçının tuval ve kâğıt üzerine çeşitli boya ve diğer malzemelerle deneysel yolculuğunu gözler önüne seriyor.

Bu deneysellik bazen serbest düzenle, bazen de geometrik form biçimselliğinde sanatseverlere sunuluyor. Azim Bedri Göki’nin çalışmaları dünya genelinde pek çok önemli özel ve resmi koleksiyonlarda bulunmakta ve sergilenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

bu hat sergisi çok güzelmiş bize bu ğüzel hat sergisini gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT