Bağbozumu İstanbul Festivali

Tarihler: 02 Ekim 2016 Pazar ~ 02 Ekim 2016 Pazar 02 Ekim 2016 14:00

Yer: İncirli Şaraphane

Ücret: - 99.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2016 ~ Eki 2, 2016
Bağbozumu İstanbul, bir ilke imza atarak 2 Ekim’de Türkiye’nin en geniş yerli kavı olan İncirli Şaraphane’de 30 firmadan 500 farklı tatla unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

“Bağbozumu geleneği İstanbul’a taşınıyor ve Bağbozumu İstanbul adı altında sizi İstanbul Boğazı’nın en özel noktasına, Kuruçeşme’ye davet ediyor. 30’dan fazla firmanın katılımcılığını yapacağı en özel bağlardan bardağa uzanan bu serüvende Trakya’dan Elazığ’a, Nevşehir’den Denizli’ye bütün bölgelerin ürünlerini hem özel butik üreticilerden hem de tecrübeli büyük üreticilerden deneyimlemek mümkün olacak. Bu deneyimi özel gurme lezzettler; artizan ekmekler, Urla zeytin ormanından erken hasat zeytinyağı, Anadolu’nun keşfedilmemiş peynirleri, yerli üretim fransız usulü küflü peynirler, özel şarküteriler ve Mutfak Sanatları Akademisi’nin ve La Mancha Restaurant’ın sunacağı eşsiz lezzetler taçlandıracak. 

Etkinlik alanında Oğul Türkkan ve Levon Bağış’ın beraber gerçekleştireceği seminerlere kaydınızı yaptırarak tadım hakkında merak ettiğniz sorulara cevap bulabilir, Mehmet Yalçın ile tadımlar üzerine söyleşi yapabilir, Mixer sanat galerisinin özel seçkisini görebilir, birbirinden lezzzetli deneyimlerle, gün boyu DJ performans ve gün sonunda sahne alacak olan ünlü solist Jehan Barbur’un sesi eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Hem damağınıza hem de ruhunuza hitap edecek böyle bir günde siz de orada olmak istemez misiniz?”

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Program bitiş saati 00:00- Etkinlik düzeni ayaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT