Balıklar Boğulmasın

Balıklar Boğulmasın

Tarihler: 01 Aralık 2017 Cuma ~ 10 Aralık 2017 Pazar

Yer: Uniq Gallery

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2017 ~ Ara 10, 2017

Uniq İstanbul, 1 – 10 Aralık tarihleri arasında Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) ve Fairy işbirliği ile gerçekleşen “Balıklar Boğulmasın” sergisine ev sahipliği yapacak.

TÜDAV’ın 20. yılı ve Fairy’nin Türk denizlerinin korunmasına verdiği destek kapsamında gerçekleşen “Balıklar Boğulmasın” projesine gönülden destek veren Beyza Şekerci, Gonca Vuslateri, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Leyla Tanlar, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, TÜDAV Üyesi Dr. Elif Özgür Özbek, TÜDAV Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Arda Tonay, Doğa Belgeselcisi Güven İslamoğlu, Deniz Bilimci İlayda Destan Öztürk, Manş Denizi'ni yüzerek geçen ilk ve tek Türk kadını Nesrin Olgun Arslan ve Fairy Marka Müdür Yardımcısı Erkmen Aydoğdu, deniz kirliliğine neden olan fosfata dikkat çekmek ve deniz suyundaki oksijenin tükenmemesi için farkındalık yaratmak amacıyla suyun altında nefes almadan kalmaya çalışarak “Balıklar Boğulmasın” dediler.

Ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifinde ölümsüzleşen karelerden oluşan “Balıklar Boğulmasın” Sergisi, 10 Aralık tarihine kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT