Baranyai’nin Resimleri İlk Kez Türk Sanatseverlerle Buluşuyor

Baranyai’nin Resimleri İlk Kez Türk Sanatseverlerle Buluşuyor

Tarihler: 13 Eylül 2019 Cuma ~ 10 Kasım 2019 Pazar

Yer: Macar Kültür Merkezi

Adres: İmrahor Caddesi No:23 B Blok Kağıthane Polat Ofis Kağıthane İstanbul

Telefon: (0212) 243 82 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2019 ~ Kas 10, 2019

16. İstanbul Bineali’ne paralel etkinlikler kapsamında Macaristan’ın en tanınmış ressamlarından Levente Baranyai’nin Türkiye’de düzenlediği ilk kişisel sergisi, 12 Eylül’de kapılarını açtı. Baranyai, resimlerinde uydu fotoğraflarından yola çıkarak, insanın mekanda yarattığı hasara dikkat çekiyor.

Macaristan ve Türkiye arasında köprü olmak hedefiyle kurulan ve her iki ülke arasında ticaret, ekonomi, turizm, kültür ve yatırım konularında diyaloğu artırmayı amaçlayan ALX Hungary, tanınmış Macar Ressam Levente Baranyai’nin Türkiye’deki ilk kişisel sergisine destek oldu. 12 Eylül–10 Kasım 2019 tarihleri arasında Macar Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak olan sergide Levente Baranyai’nin beğenilen eserleri ücretsiz olarak görülebilecek. “Tyrannussapiens’in İzinde” isimli sergi güncel Antroposen tartışmaları çerçevesinde, insanın doğa üzerindeki yıkıcı etkisine kuşbakışı bir perspektif sunuyor.

Sanat yaşamı boyunca dünyanın yeni manzaralarını kendine has üslubuyla resmetmeye çalışan Baranyai, resimlerinde uydu fotoğraflarından yola çıkarak, insanın mekânda yarattığı hasara dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT