Barbaros Ayvaz - Aşkı Arayan Ruhların İzinde

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba

Yer: Bersay İletişim Enstitüsü

Adres: Kasap Sokak Hilmi Hak Han No:22 34394 Esentepe İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 337 52 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 25, 2011

Bersay İletişim Enstitüsü; umuttan mahvoluşa, kaderden aşka uzanan bir yolculuğu, fırça darbeleriyle hayatla buluşturan Barbaros Ayvaz’ın “Aşkı Arayan Ruhların İzinde” başlıklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Eğitici, estetik, eğlenceli, güncel ve nitelikli bilgi donanımı ile derinlikli bir dünya görüşü sağlamayı amaçlayan Bersay İletişim Enstitüsü, sanatseverleri yeni bir sergiyle buluşturuyor. Enstitünün bu defaki konuğu Barbaros Ayvaz.

“Aşkı Arayan Ruhların İzinde” adını taşıyan sergisinde Ayvaz, resimlerinde umuttan mahvoluşa, kaderden aşka bir yolculuğa çıkarıyor ziyaretçileri. Ayvaz, kendi iniş çıkışlarıyla fırçasına yön verirken, insan ruhunun her halini tuvallerine yansıtıyor. Sergi; hep aşka ulaşmaya yönelik bir tonun izlerini süren, bu tondan beslenen, yıkılan ve sonra küllerinden yeniden doğan, oradan aşka uzanan soluksuz bir takibi tuvallerine yansıtan Ayvaz’ın, 12 eserlik koleksiyonundan oluşuyor.

Sergiden elde edilecek gelirin bir bölümünü Bersay İletişim Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora Burs Fonuna bağışlayacak olan Barbaros Ayvaz’ın “Aşkı Arayan Ruhların İzinde” adlı resim sergisi 25 Mayıs 2011 tarihine kadar Bersay İletişim Enstitüsü’nde gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT