Beril Ateş ´People´

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: Galeri Artist

Adres: Ayazma Cad. No:4 Fulya Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 68 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 20, 2011

1990 Ankara doğumlu olan Beril Ateş; ilk, orta ve lise eğitimini ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Okulu`nda tamamladı. Çocukluğundan itibaren sanata karşı olan ilgisiyle Grafik Tasarım alanına yöneldi.

Önce, tanıdıklarıyla başlayarak insanları fotoğraflamaya başladı. Bu alanda edindiği küçük tecrübeler ona uluslararası alanda düzenlenen "İfade Özgürlüğü (Freedom of Expression-Poster for Tomorrow)" konulu poster yarışmasında ödül kazandırdı.

Sonrasında da yaptığı çizimlerde, insanı konu almaktan vazgeçemedi. İlk sergisi olan People (İnsan), kendi yarattığı insanları, ilişkilerini, saçmalıklarını, susan bilinçaltlarını, başkaldırışlarını, hayallerini yani bizi, insanın en yalın halini anlatıyor.

Beril Ateş, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıfta Grafik Tasarım eğitimine devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT