Beygü Gökçin’in BACK TO COLORS Sergisi

Beygü Gökçin’in BACK TO COLORS Sergisi

Tarihler: 08 Şubat 2023 Çarşamba ~ 08 Mart 2023 Çarşamba

Yer: Maximum UNIQ Hall

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2023 ~ Mar 8, 2023

Eserleri dünyanın çeşitli ülkelerinde sanatseverlerin koleksiyonlarında bulunan Beygü Gökçin’in BACK TO COLORS sergisi, BKM’nin ev sahipliğinde 8 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında Maximum Uniq Hall’da sanatseverler ile buluşacak

Sanatseverlerin renklerin dans ettiği büyülü bir dünyada yolculuğa çıkacağı, Beygü Gökçin’in Back to Colors adlı sergisi, BKM’nin ev sahipliğinde 8 Şubat itibariyle 1 ay boyunca Maximum Uniq Hall’da.

Beygü Gökçin’in yapıtları; Viyana, Münih, Brüksel, Paris, Londra, Atina, Melbourne, Bakü, Florida Kıbrıs, Florida, New York, Stockholm, Senagal, İstanbul, Ankara, İzmir gibi dünyanın çeşitli yerlerinde sanatseverlerin özel koleksiyonlarında bulunuyor. Sanatçının ayrıca Başkan Barack Obama ve ailesine hediye ettiği bir resmi (2010) şu anda ABD Ulusal Arşivi'nde, Yunanistan'ın eski başbakanı Yorgo Papandreu'ya (2001) hediye ettiği bir başka eseri de Yunan hükümetinin özel koleksiyonunda yer almaktadır.

Beygü Gökçin’in Maximum Uniq Hall Fuaye alanında 8 Şubat’ta ziyaretçilerine kapılarını açacak olan BACK TO COLOR adlı sergisi, 8 Mart 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT