Beymen - Kürk Mantolu Madonna

Beymen - Kürk Mantolu Madonna

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 16 Mart 2018 Cuma

Yer: Çağdaş Sanat Platformu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Mar 16, 2018

Çağdaş Sanat Platformu ile farklı sergilere ev sahipliği yapan Beymen Zorlu Center, 19 Şubat – 16 Mart 2018 tarihleri arasında Tuba Ünsal’ın ortak yapımcılığı ve başrolü ile sahnelenen Kürk Mantolu Madonna tiyatro oyunu için, Beymen Collection tasarım ekibi tarafından hazırlanan kostümlerden oluşan özel bir sergi gerçekleştiriyor.

Sergide Maria Puder ve Raif Efendi arasındaki aşkı anlatan Kürk Mantolu Madonna oyunu kapsamında 1920’lerden 1940’lara uzanan bir yolculuk içinde yolları kesişen tüm karakterler için hazırlanan 16 ayrı kostüm, sahne entalasyonlarından ilham alınarak yaratılan özel bir dekor ile sunuluyor.

Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili ve Beymen Collection tasarım ekibi tarafından dönemin sosyal hayatı ve modasından ilham alınarak hazırlanan kostümlerde, renk, kumaş dokusu, kalıp, aksesuar ve karakterlerin kişiliğini yansıtan küçük esprili detaylar göze çarpıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT