Bilinmeyen - Tülin Kaynak Resim Sergisi

Tarihler: 24 Kasım 2014 Pazartesi ~ 30 Kasım 2014 Pazar

Yer: Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi

Adres: Şehit Muhtar Mh., İstiklal Cad. No:2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 245 7832

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2014 ~ Kas 30, 2014

Tülin Kaynak’ın soyut resim ve mozaik çalışmalarından oluşan kişisel sergisi “Bilinmeyen”, 24 Kasım’da Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde açılıyor. 30 Kasım’a kadar açık kalacak sergide sanatçının 40 eseri yer alacak.

Beyin potansiyelimizin çok az bir bölümünü kullanabildiğimiz gerçeğinden hareketle, bilinmeyenleri hayal eden sanatçı, duygularının ve renklerin rehberliğinde soyut sanatın gizemli ve sır dolu yaratım yolculuğuna çıkıyor..

Zihinsel katılığı yenip duygulara güvenmeyi öğrenmek, kaybolmaktan korkmadan yenilikleri denemek, zamana yenilmeden deneyim ve birikimlerin olanaklarını zorlamak gerektiğini düşünen Tülin Kaynak, evrenin çok büyük ve bilinmeyenlerle dolu olduğunu vurguluyor: “Hayal gücümüz yaşamımızda biriktirdiklerimizle sınırlı.. Bu sınırları aşmak zor.. Zorlu ve aynı oranda mutluluk verici bir süreç bu..

Tülin Kaynak, Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Sevk ve İdare Yüksek Okulu ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane İşletmeciliği Yüksek Lisans Programını bitirdi. Değişik kurumlarda yöneticilik görevlerinde bulundu.

Mehmet Güreli, Nilgün Sabar, Selahattin Yıldırım atölyelerine devam etti. Mehmet Güleryüz atölyesinde dört yıl çalıştı. Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir. Halen resim çalışmalarına İstanbul Fenerbahçe’deki ve İzmir Çeşme’deki atölyelerinde devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT