Bir Bale Temsili Nasıl Hazırlanır?

Bir Bale Temsili Nasıl Hazırlanır?

Tarihler: 31 Mart 2018 Cumartesi ~ 02 Haziran 2018 Cumartesi 10:00 - 14:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2018 ~ Haz 2, 2018

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek "Bir Bale Temsili Nasıl Hazırlanır?" sergisine ev sahipliği yapacak.

Bir bale gösterisi sahneye nasıl konur? Kıyafetler nasıl hazırlanır? Kıyafetlerinden koreografisine izleyiciyi büyüleyen bir temsil hangi aşamalardan geçiyor? Bu soruların yanıtları Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda düzenlenecek bir sergi ile verilecek. Kadıköy Belediyesi ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin işbirliği ve ortak çalışmasıyla Türkiye’nin ilk bale sergisi Süreyya Operası fuayesinde açılıyor.

“Bir Bale Temsili Nasıl Hazırlanır?” sergisi izleyicilere hem bale sanatının temel ve genel özelliklerini ana hatlarıyla yansıtıyor hem de bir eserin izleyicinin karşısına çıkıncaya kadar hangi hazırlık aşamalarından ve çalışmalardan geçerek oluştuğunu anlatıyor.Sanatçıların bir bale temsiline nasıl hazırlandıklarını anlattıkları sergide açıklayıcı fotoğraf ve çizimler yer alıyor. Sergiyi gezenler ayrıca bir temsilin hazırlanmasını yirmi dakikalık bir video filminden de izleyebilecekler.

31 Mart Cumartesi açılacak sergi 02 Haziran Cumartesi Günü'ne kadar açık kalacak. Sergi Pazar günleri hariç hafta içi 10.00-18.00, Cumartesi ise 10.00-14.00 saatleri arasında gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT