Bir Geleneğin Anatomisi: Robert Kolej’in 150 Yılı 1863 - 2013 Sergisi

Tarihler: 27 Mayıs 2013 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2013 Cumartesi

Yer: Suna ve İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2013 ~ Ağu 31, 2013

Robert Kolej’in 150 yıllık köklü ve saygın eğitim geçmişi, Suna ve İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nde gerçekleştirilen ‘Bir Geleneğin Anatomisi: Robert Kolej’in 150 Yılı 1863 - 2013” sergisiyle gözler önüne seriliyor.

Sergi, 31 Ağustos’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

ABD’nin sınırları dışında kurulan ve hala eğitime devam eden en eski Amerikan Okulu olan Robert Kolej’in eğitim vermeye başladığı 1863 yılından bu yana oluşan kültürel mirasını gün ışığına çıkaran sergi, 31 Ağustos’a kadar İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nde ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlayacak.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ve Robert Kolej işbirliğiyle; Robert Kolej Arşivi, Robert Kolej Arkeoloji Koleksiyonu, Columbia Üniversitesi Nadir Kitap ve Elyazmaları Kütüphanesi, Saint Joseph Lisesi ve özel koleksiyonlardan derlenen serginin küratörlüğünü Cem Akaş üstlendi.

‘Bir Geleneğin Anatomisi: Robert Kolej’in 150 Yılı 1863 - 2013 Sergisi’, Kolej’in 150 yıllık zengin tarihinin yanı sıra eğitimin insanları bir araya getirme gücünü ve gençlerin sonsuz kapasitelerini gözler önüne seriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT