Bir Kadın Bir Erkek Omuz Omuza

Bir Kadın Bir Erkek Omuz Omuza

Tarihler: 08 Mart 2019 Cuma ~ 31 Mart 2019 Pazar

Yer: Maslak 1453 Event Hall

Adres: Maslak Mahallesi, Taşyoncası Sokak Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2019 ~ Mar 31, 2019

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne hitaben samimi, içten, gerçek bir üçgen.

Maslak 1453 Event Hall’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen çok özel bir sergi gerçekleşecek. Avusturya’nın kuraldışı Gauguin’i Schanitta Şant Miksch ve Karadeniz’in mert yüreği, değerli ressam Adil Salih sanatseverlerle buluşacak.

Schanitta Şant Miksch sergiye ilişkin olarak; “Benim için sanat sessizliğin somut biçimi. Saldırgan çizgiler, göz kamaştırıcı renklerin hücumu ve sanatsal serbestlik duygusu. Mesele doğayı kopyalamak değil, duyguları ifade etmek. Mark Rothko gibi resimler "drama" ve resmin içindeki formlar da "oyuncu”. Sanatsal yaratımlarım duygusal ifadenin aracı ve dolayısıyla sanatsal özgürlüğün kendisi." diyerek not düşüyor.

08 Mart’ta kapılarını özel bir davet ile açacak olan sergi, 31 Mart gününe kadar saat 10.00-17.00 arasında ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT