Brunch Fest-Sabah Seansı

Tarihler: 23 Eylül 2017 Cumartesi ~ 23 Eylül 2017 Cumartesi 23 Eylül 2017 10:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: İndirimli Dönem Bilet Fiyatları - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2017 ~ Eyl 23, 2017
Brunch Fest sizleri 23-24 Eylül’de Uniq İstanbul’a bekliyor.

İngilizcede breakfast ve lunch kelimelerinin bir araya gelerek oluşturduğu ‘brunch’ kavramı, sabah kahvaltısının ve öğle yemeğinin buluşma noktasıdır. Kökenleri İngiltere’ye uzanan bu konsept, zengin Türk lezzetleriyle yeniden uyarlanıp sofralarınıza kadar taşınıyor. Gaziantep’in meşhur katmeri, tadına doyulmaz bazlamalar, birbirinde leziz zeytin ve zeytinyağları, sunumuyla da öne çıkan peynir çeşitleri, enfes krepler, tazecik ekmekler, memleketten gelen lezzetler, organik tatlar, kahvaltının vazgeçilmezlerinden bal kaymak, leziz ekmeklerle buluşan çikolata kreması ve kahvaltının olmazsa olmazı çay ve daha fazlasını içeren kahvaltıcılar bu yıl da sevenlerin merakla beklediği Brunch Fest’de bir araya geliyor. Türkiye’deki tüm lezzet duraklarının tek bir çatı altında toplandığı Brunch Fest’de her damak tadına uygun bir seçenek var.

Tüm bunlar size biraz hızlı geldiyse ve yemeklerin tadına pekala varıp ağırdan almak istiyorsanız, 1980’lerde İtalya’da ‘fast food’un toplum ve yaşam üzerindeki olumsuz etkilerine tepki olarak ortaya çıkan ‘slow food/yavaş gıda’ gurme harekatına katılıp, size ayrılan Slow Food Zone’da akrep ve yelkovanı geriye doğru sarabilirsiniz. Son zamanlarda Türkiye’de de adından sıkça söz ettiren bu inovatif akım, yemek kültürlerine sahip çıkmayı, insan sağlığını el üstünde tutan gıda üreticilerini, mevsiminde ve doğal şartlarda yetişmiş sebze, meyve ve tahıl satan yerleri, ekolojik tarım yapan çiftçileri, değişken menülü geleneksel oluşumları korumayı ve geliştirmeyi hedefliyor. 

Birbirinden yetenekli ve özgün Caz ve Blues sanatçılarının da iki gün boyunca toplam 14 saat müzikleriyle festival alanını renklendireceği Brunch Fest, damak zevkinize olduğu kadar kulaklarınıza da hitap edecek.

Brunch Fest Seans Saatleri ;

Sabah Seansı: Başlangıç 10:00 / Bitiş 12:30
Öğlen Seansı:  Başlangıç 14:00 / Bitiş 18:00

- Etkinlik alanında oturma düzeni mevcut değildir.- Bilet ücreti sınırlı sayıda tadımlık içermektedir.- Brunchfest bir tadım etkinliğidir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.      - Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. - Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Organizatör festivali iptal etmediği sürece bilet iadesi yapılmaz.   - Organizatör, festival programında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda gerçekleşecek olası değişiklikler, festival biletinin tam veya kısmi iadesi için neden arz etmez.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT