Bu Sergide Kendi Hikayenizi Bulacaksınız

Bu Sergide Kendi Hikayenizi Bulacaksınız

Tarihler: 03 Kasım 2017 Cuma ~ 08 Kasım 2017 Çarşamba

Yer: ART 212 Sanat Galerisi

Adres: Kadırgalar Cad. 8-B Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 22 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2017 ~ Kas 8, 2017

Nişantaşı ART 212 sergi salonu; Antonio Cosentino’nun küratörlüğünü yaptığı, İrem Arcasoy’un ‘’Asıl Hikaye Bu Olmalı’’ adlı resim sergisine evsahipliği yapacak.

Çağdaş sanatçı İrem Arcasoy’un ‘’Asıl Hikaye Bu Olmalı’’ başlıklı kişisel resim sergisi, 3-8 Kasım tarihleri arasında Nişantaşı ART 212 sergi salonunda sanat tutkunları ile buluşuyor. İrem Arcasoy ‘’Asıl Hikaye Bu Olmalı’’ isimli resim sergisinde, herkesin kendi hikayesini bulmasından yola çıkarak kendi özgün kompozisyon ve üslubuyla tuvaline yansıtıyor.

Arcasoy’un figürlerinde yüzler net gözükmüyor. Daha geniş bir renk ve şekil yelpazesi ortaya çıkarsın diye kimlikleri değiştiriyor veya yok ediyor. Amacı ise daha geniş bir hikayenin içinde insanın kendini bulması. Sergide, her portre anlamını kendi özerkliği içinde kuruyor, bir araya geldiklerinde ise öyle bir bütün oluşturuyor ki bu haliyle serinin tamamı bir enstelasyon olarak da adlandırılabilir.

Serginin küratörlüğünü yapan Antonio Cosentino, İrem Arcasoy’un eserleri için şunları söylüyor; ‘’Her kadraj genel bir bakış açısı altında ele alınmış olsada portrelerin tekilliği onların özerkliğini yaşamsal kılıyor. Resimlerde bakışlar ve ifadenin oluşumu herkesin kendinden bir enstantane bulabileceği bir yöne doğru hareket ediyor’’.

Serginin açılış daveti 3 Kasım 2017 Cuma günü saat 18:00’de ART212 Sanat Galerisi’nde yapılacak, 8 Kasım’a kadar Pazar günü hariç, 09:30-18:30 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT