Bulgular Karma Sergisi

Tarihler: 02 Haziran 2011 Perşembe ~ 16 Temmuz 2011 Cumartesi

Yer: Galeri Eksen

Adres: Maçka Cad. No :29 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2011 ~ Tem 16, 2011

İstanbul sanat hayatına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan Galeri Eksen, ‘Bulgular’ adlı karma sergiyle 2 Haziran Perşembe günü kapılarını ilk kez sanatseverlere açıyor. Koleksiyoner İbrahim Okumuş ve deneyimli galeri yöneticisi Aşkın Önder yönetimindeki Galeri Eksen, ilk sergisinde ünlü sanatçıların çarpıcı eserlerini bir araya getiriyor.

Nadir olarak sergilenen eserlere ev sahipliği yapacak olan galeri, şimdiden koleksiyonerlerin favori adreslerinden biri olmaya aday. Nuri İyem, Atilla Galatalı, Avni Arbaş, Abdurrahman Öztoprak, Komet, Eren Eyüpoğlu, Efsun Ergüven gibi ünlü ressam ve heykeltıraşların çalışmalarının sunulacağı ‘Bulgular’ karma sergisi 16 Temmuz tarihine kadar 10.00-19.00 saatleri arasında görülebilecek.

New York’ta uzun yıllar yatırım uzmanlığı yapan koleksiyoner İbrahim Okumuş ve deneyimli galeri yöneticisi Aşkın Önder ortaklığında kurulan Galeri Eksen açılışını ‘Bulgular’ adlı karma sergiyle yapıyor.

İstanbul sanat hayatına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan galeri; Nuri İyem, Atilla Galatalı, Avni Arbaş, Abdurrahman Öztoprak, Komet, Eren Eyüpoğlu, Efsun Ergüven gibi ünlü ressam ve heykeltıraşların çalışmalarının sunulacağı ilk sergisiyle kapılarını 2 Haziran Perşembe günü sanatseverlere açıyor.

Nuri İyem’in 5 Kadınlı Portresi İlk Kez Sergilenecek

Ender sergilenen eserlere ev sahipliği yapacak olan Galeri Eksen açılış sergisinde, Anadolulu kadın portreleriyle tanınan Nuri İyem’in 5 kadın portresinin yan yana olduğu eseri de yer alacak. Sanatçının uzun zamandır herhangi bir yerde sergilenmeyen eseri, serginin önemli parçalarından birini oluşturuyor.

Metropolizm Akımını Başlatan Timur Kerim İncedayı da Eksen’de

Hayatını Roma’da sürdüren ve 5 sanatçı ile birlikte dünyada Metropolizm adlı yeni akımı başlatan ressam Timur Kerim İncedayı’nın bir eseri de ‘Bulgular’ sergisinde yer alacak.

Efsun Ergüven Seramik Heykeliyle ‘Bulgular’da

Yurtdışında yaşayan ve uzun süredir Türkiye’deki sanat etkinliklerinden uzak olan heykeltıraş Efsun Ergüven de karma sergide yer alacak.

Genç Sanatçılar İçin Yeni Bir Platform

Ünlü sanatçılar kadar ünlü olmaya aday genç sanatçıların da kendilerini gösterebileceği bir platform olmayı amaçlayan Galeri Eksen, henüz sanat piyasasında hak ettiği yeri alamayan birçok sanat dalında da aktif sergilere imza atacak. Tasarım, cam video art gibi konularda da çarpıcı sergilere hazırlanan galeri, yıl boyunca ev sahipliği yapacağı sergilerin bazılarını sadece genç sanatçılara ayırmayı planlıyor.

‘Bulgular’ karma sergisi 16 Temmuz tarihine kadar 10.00-19.00 saatleri arasında Galeri Eksen’de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT