Bünyamin Kara Resim Sergisi - Şimdi Uzak

Tarihler: 30 Temmuz 2010 Cuma ~ 14 Ağustos 2010 Cumartesi

Yer: BB Yeminli Mali Müşavirler Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No:146 Tünel Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 60 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2010 ~ Ağu 14, 2010

Bünyamin Kara Resim Sergisi - “Şimdi Uzak”

Beyoğlu Belediyesi, ressam Bünyamin Kara’nın “Şimdi Uzak” başlıklı 15. kişisel sergisine 30 Temmuz- 14 Ağustos 2010 tarihleri arasında İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Sanat Galerisi’nde ev sahipliği yapıyor.

Doğu Karadeniz’in doğal güzelliklerindeki derin sessizliğin konu alındığı çalışmalarda yalnızlık, terk edilmişlik ve hüzün titiz bir detayla görselleştirilmiş. Toplam 40 özgün eserin yer aldığı bu sergisinde sanatçı kağıt üzerine karakalem, çini mürekkep ve ekolin boya kullanmış. 14 Ağustos`a kadar açık kalacak sergi www.bunyaminkara.com adresinden de izlenebiliyor.

Bünyamin Kara
1960 doğumlu olan Bünyamin Kara sanatla ilgili yazılar yayınladı, birçok karma sergiye katıldı, 14 kişisel sergi açtı. 2007 yılında “Radika ve Mona Lisa” isimli kitabı yayınlandı. Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Kara, bir yandan kendisiyle özdeşleşen Karadeniz manzaralarını boyarken, bir yandan da klasik içeriği çağdaş sanatın modern formlarıyla yeniden yorumlama çabasını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT