Burçak Bingöl - Vargücü

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 29 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Casa Dell`Arte

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K.3 D.10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 12 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Oca 29, 2011

Küratörlüğünü Burçak Bingöl`ün yaptığı karma sergi "Vargücü", 7 - 29 Ocak 2011 tarihleri arasında CDA Projects`te sergilenecek.

VARGÜCÜ, görünen güçlüklerin ötesinde, insana ve o’nun zihnindeki uzlaştırmalara odaklanan, doğrudan bu alandan beslenen bir sergi. Bu haliyle, insanın hata, kusur, kaygı ve en önemlisi müthiş bir heyecanla örülü öznel, biricik yaşam deneyimini; nesnel, tarafsız, doğru gerçeklere yeğliyor ve bu özel alanı samimiyetle paylaşıma açıyor.

Görüntü ve iletişim teknolojileri, akışı gitgide hızlanan yaşamda, bu akışı tersine çevirebilme, alternatif yaşam yaratma olasılıklarıyla sanatçıların önünde duruyor. Sınırları piksellerle tanımlı, fotograf, video ve e-verilerden oluşan bu seçki, sanatın tüm zaman ve coğrafyalardaki en temel bağlayanı, en ortak kesişim bölgesi, yapan, eyleyen ve en önemlisi hisseden olarak insan ve onun varolma mücadelesini vizöründen izleyen çalışmalardan oluşuyor.

SANATÇILAR: Selçuk Artut, Dağhan Celayir, Gabriel Jones, Zeynep Kayan, Nazlı Eda Noyan, Civan Özkanoğlu

KÜRATÖR: Burçak Bingöl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT