Burcu Orhon - İmgenin Gölgesinde Bir An

Tarihler: 30 Nisan 2014 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2014 Cumartesi

Yer: Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi

Adres: Güzelbahçe Sok. 20. Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 444 37 77

Web: http://http://www.amerikanhastanesi.org

E Posta: info@amerikanhastanesi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2014 ~ May 31, 2014

Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room”, Burcu Orhon’un “İmgenin Gölgesinde Bir An” adlı sergisine 30 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. Çoğulcu bir fotoğraf deneyimi sunan sanatçının seyircisini yüzeyin ardında kalanları düşünmeye davet ettiği sergisi Pazar günleri hariç her gün 10:00-19:00 saatleri arasında Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi “Operation Room”da gezilebilir.

Burcu Orhon’un objektifinden imgenin gölgesinde kalan anlar

Burcu Orhon, “İmgenin Gölgesinde Bir An” ismini taşıyan yeni sergisindeki çalışmalarıyla aklın kuytularında şekillenen ve hayatın gerçekliğindeki tekil anlara, çözülen görüntülere odaklanıyor. Sergiyi “Rüyalardan arta kalan izleri yaşadığımız gerçeklikle birleştiren bir keşif süreci…” olarak tanımlayan sanatçı, “İmge ile içinde bulunduğumuz gerçeklikteki görüntü anının, gölge ile derüyada kalan, rüyanın içinde gizlenmiş olan zamanların temsil edildiğini” dile getiriyor.

Işık-kamera-obje arasındaki anlık etkileşimin sonucu olarak hayat bulan fotoğrafın geçici tamamlayıcısı, izleyici için yepyeni görsel yolculuklar öneren Orhon’un fotoğraflarında belirsizlik ve zamansızlık olarak görsel bir iklime dönüşüyor. Sanatçı fotoğraflarında özgürlük, yalnızlık, sonsuzluk, aidiyet, arayış gibi başlıkları kişisel bir rüya sözlüğünün görsel kodları çerçevesinde ele alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT