Bursa Doğa Kampı

Tarihler: 20 Nisan 2019 Cumartesi ~ 20 Nisan 2019 Cumartesi 20 Nisan 2019 09:00

Yer: Ailemle Geziyorum

Ücret: Kişi Başı - 725.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2019 ~ Nis 20, 2019
Ailenizle olabileceğiniz güzel bir hafta sonu planını ailemle geziyorum hazırladı.

Hafta sonunu doğa ile baş başa, stresten uzak dağların eteklerinde kocaman bir aile olarak geçireceğiz. Doğa Öğretileri ile kış şartlarını öğrenirken, mangal başında kış lezzetlerini tadacağız. Şömine başı masallar, en büyük kardan adam yarışması, yürüyüşler, koşturmalar ile hepimiz “ÇOCUKLUĞUMUZA” yola çıkıyoruz. Soba üstü kestane hele ki Bursa’nın dağ köyünde olmazsa olmaz. Kocaman kamp ateşi etrafında şarkılar söylemekse serbest. Kış doğa kampımız için heyecanlı bekleyişimiz başladı.

1.GÜN:
Cumartesi günü buluşma noktamızda bekleyen aracımız ile doğa harikası olan Gököz’e doğru yola çıkıyoruz. Bu hafta sonunu doğa ile baş başa, stresten uzak geçireceğiz! Otelimize girişimiz ardından öğle yemeği için siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Lütfen doğanın sesine kulak vermeyi unutmayın. Bu sessiz ve temiz havada çocuklarımızla birlikte birçok aktivite yapacağız. Doğada oyunlar oynayacak, tabiat Ana ile huzur bulacak, hava koşulları ne olursa olsun, 4 duvarın dışında kalmayı öğreneceğiz.

2 farklı danışman ile gerçekleştireceğimiz bu programda, doğanın şefkatli kollarına kavuşuyoruz. Akşam yemeği otelimizde… Akşam yemeği ardından sizi bekleyen sürpriz etkinliklerimiz var. Kamp ateşi eşliğinde masallar sizi bekliyor. Gece konaklamamızı Bursa Gököz Otel’de… 

2.GÜN:
Sabah’ın erken saatlerinde kalkıp doğa keşfine ve yürüyüşlerimize başlıyoruz. Doğaya karşı sabırlı olmanın ve doğayı sevmenin yollarını öğreneceğiz. Otelimize geri döndüğümüzde ise kahvaltı bizi bekliyor! Kahvaltı sonrası misafirlerimize aileleri ile birlikte serbest zaman… Ardından bir daha görüşmek dileğiyle bu güzel manzaraya veda edip İstanbul’a yola çıkacağız.

Fiyatlandırma;
2 kişilik odada kişi başı 725 TL,
3 kişilik odada kişi başı 675 TL,
4 kişilik odada kişi başı 625 TL’dir 

Fiyata Dahil olan Hizmetler:
Transferler
1 Gece Konaklama
Programda Belirtilen Tüm Yemekler
Seyahat Sigortası
Tüm Etkinlikler 

Fiyata Dahil olmayan Tüm Hizmetler:
Yemeklerde alınan ekstra içecekler
Kişisel harcamalar

Gidiş Detaylarımız:
09:00-Conrad Oteli önünde buluşma
09:30-Kadıköy Evlendirme Dairesi buluşma 

Dönüş Detaylarımız:
13:00 Otelden ayrılış ve İstanbul’a geri dönüş  

Ayrıntılar:
Tur Tarihi: 16-17 Şubat 2019

Tur Fiyatı: 725 TL -(Kişi Başı)

Konaklama : Gököz Naturel Park / Bungalow

Tur Detayı: Fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Net bilgi için bizimle 0544 564 0404 numaralı telefonumuzdan iletişime geçmenizi rica ederiz.  

Neler Öğreneceğiz?
Kış Şartlarında Giyinme
Hayatta Kalma
Çığ Bilgisi ve Korunma Teknikleri
Doğa Sporlarında Kullanılan Düğümler
Karda Barınak Yapımı
Karlı Arazide İlerleme

Not: * Tur Ücreti 1 Yetişkin 1 Çocuk İçin Geçerlidir

- Etkinliklere, çocuklar anne ve/veya babalarıyla katılım sağlayabilir. Çocuklar, tek başına etkinliklere katılım sağlayamazlar.- Bilet alım işleminizi tamamlamanız ardından ailemle geziyorum ekibine 0544 564 04 04 numaralı telefondan ya  da nilsu@ailemlegeziyorum.com.tr mail adresinden ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmanız zorunludur. Aksi takdirde biletiniz geçerli sayılmayabilir.- Profesyonel danışmanlar, rehberler, tarihçiler ve ailemle geziyorum ekibi tarafından hazırlanan interaktif gezi programları.- 5-12 önerilen yaş sınırımız fakat genç gezginlerimizi en iyi tanıyan aileleridir. Bu nedenle kararı anne ve babalarımıza bırakıyoruz.- Gerçekleştirdiğimiz her tur farklı bir kültür, farklı bir heyecan. Bu nedenle en doğru program akışını Ailemle Geziyorum ekibinden alabilirsiniz. Buluşma rotalarımız, turların süresi gibi soruların hepsinde Ailemle Geziyorum ekibi sizlerin yanında olacaktır.- Hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar sonucu meydana gelecek teknik sorunlarda ve bu gibi nedenlerle etkinlik alanının kısmen veya tamamen geçici bir süre ziyarete kapatılması nedeniyle, organizasyon firması tarafından sorumluluk kabul edilmemektedir.- Tur bilgilendirmesi e posta adresinize, tur tarihinden 2 gün önce iletilecektir.- Kalkış noktası / buluşma yerleri hakkında en net bilgi için bizlere 0544 564 04 04 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT