Cafer Arslan – ‘Yüzler’im’ Lif Sergisi

Tarihler: 06 Kasım 2013 Çarşamba ~ 07 Ocak 2014 Salı

Yer: Pera Sanat Galerisi

Adres: Sıraselviler Cad. No:26 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 30 08

Faks: 0212 252 30 82

Web: http://http://www.peraartgallery.com/

E Posta: info@peraartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2013 ~ Oca 7, 2014

Yetişkin olarak yüzlerimiz; sahip olduğumuz ruhsal iç dünyamızı aktaran, tanımlayan özelliğe sahip olması ve anlık farklı değişken ifadeleri gereksinimleriyle, insanın zengin doğasını sergilemektedir. Kimi zaman gerçek duygu ve hislerimizi gizlediğimiz, otonom şartlandırmalarla hissizleştirdiğimiz, renk vermediğimiz yüzlerimiz, kimi zaman iki yutkunmamızla kendini ele verir. Sizi iyi tanıyan birinden herhangi bir şey gizlemeniz mümkün değildir. Bazen hiç tanımadığınız bir insanın yüzüne baktığınızda ne durumda olduğunu ruhsal dünyasının yansımalarını yüzünden okuyabilirsiniz. Çocukların saf masum halleri ; doğal yüz ifadelerinde her hangi bir şeyi gizlemeye gereksinim duymadıkları en doğal yüz anlatımlarıyla kendilerini ifade etmektedirler.

Sanatçının bu noktadan çıkışla; 20 aylık çocuğunda izlenimlerini, “yüzler’im” başlığı altında farklı yüz ifadelerine odaklanması serginin ana eksenini oluşturmaktadır.

Cafer Arslan lif anlatım diliyle; Bitkisel sisal lifleri kullanarak kişisel kendine özgü geliştirdiği tekniği ile hazırladığı lif betimlemelerini Nilüfer Moayeri Küratörlüğünde “ Yüzler’im” adlı sergi başlığı altında, 06 Kasım – 07 Aralık 2013 tarihleri arasında Pera Sanat Galerisi’nde sizlere sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT