Çağla Tuğal Göksu - Akşamın Halleri

Tarihler: 07 Şubat 2013 Perşembe ~ 06 Mart 2013 Çarşamba

Yer: RenArt Sanat Galerisi

Adres: Akkavak sok. Ardı apt. No:34 2/3 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 38 90 - 0539 922 97 97

Web: http://http://www.rensanat.com

E Posta: info@rensanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2013 ~ Mar 6, 2013

1986’da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Altan Gürman Atölyesi’nden mezun olan Ressam Çağla Göksu 2013’ün ilk kişisel sergisiyle 7 Şubat – 6 Mart tarihleri arasında sanatseverlerle Renart’ta buluşuyor. İzleyenlerini suluboyanın büyülü dalgalanmalarında sonbahara götürüyor. Soyut çalışmaları ile tanınan sanatçı bu kez farklı bir tatta, yarı soyut, yarı gerçekçi bir anlatımla karşımızda. Kışı karşılayan akşam güneşi, yer yer yeşilini terk etmeyen çamlara, meşelere, selvilere gülümserken , yaprağını erkenden dökmüş meyve ağaçlarının, heykele benzeyen gövdelerine ve doğurmaya hazırlanan dallarına ses verip, uykuya hazırlıyor...

Sonbaharın başlarında Şile yolları üzerinde günbatımı saatlerinde tabiatın büyüsüne kapılan sanatçı bu dakikaları suluboya ile aktarıyor ve ortaya yumuşak renklerin kağıt üzerine dökülüşü, özgürlüğü yansıyor.

‘’Benim gözümden ve gönlümden, sizin gözlerinize ve gönlünüze ...el değmemiş bir tabiat ve güzellik....insan izi olmaksızın...bozulmamışı izlemeye ...’’ diyerek bu büyü dolu gerçek dünyaya sizleri davet ediyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT