Camouflage

Tarihler: 25 Haziran 2008 Çarşamba ~ 20 Eylül 2008 Cumartesi

Yer: VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi

Adres: VKV Amerikan Hastanesi, Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0 (212) 311 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2008 ~ Eyl 20, 2008
CAMOUFLAGE
VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nde

Ekrem Yalçındağ`ın duvar resminden oluşan `Camouflage` sergisi VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nde 25 Haziran-20 Eylül 2008 tarihleri arasında gezilebilecek.
Operation Room, VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nin çağdaş sanat etkinliklerinde kullanılacak olan adı. Ekrem Yalçındağ(1964, Gölbaşı) küratörlüğünde Operation Room’da çağdaş sanat sergileri düzenlenecek.

VKV Amerikan Hastanesi Sanat Galerisi’nin bulunduğu yerden dolayı "operation", tıbbi müdahaleyi hatırlatıyor. Camouflage, burada yapılması planlanan sergi serisinin birincisi ve bu çalışma tıbbi alanda kendisini kamufle etmeyi hedefliyor. Ekrem Yalçındağ bu ilk sergiyle; kendi çalışması ile mekan arasında doğrudan bir ilişki kuruyor.

Ekrem Yalçındağ’ın Camouflage sergisinde mekanın duvarları baştan sona toprak renkleriyle boyanarak, parçalara ayrılıyor. Sanatçının 1990’lı yılların ortalarından itibaren stilize ederek geliştirdiği floral motifler, bu kez bir sergi odasının yüzeyini tamamen kaplayan elemanlara dönüşerek izleyiciye içine girip hareket edebileceği bir operasyon alanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT