Can Maden - Düşçü / Dreamer

Can Maden - Düşçü / Dreamer

Tarihler: 08 Eylül 2022 Perşembe ~ 08 Ekim 2022 Cumartesi

Yer: Mine Sanat Galerisi Deneysel

Adres: Caddebostan, Ömerpaşa Cad., Toprak Apt., No 37 Kadıköy İstanbul

Telefon: +90 (536) 553 50 66

Web: http://www.minesanat.com

E Posta: info@minesanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2022 ~ Eki 8, 2022

Mine Sanat Galerisi DENEYSEL, 8 Eylül - 8 Ekim 2022 tarihleri arasında sanatçı Can Maden’in desenleri ve desenlerinden yola çıkarak oluşturduğu dijital çalışmalarının yer alacağı “Düşçü / Dreamer” sergisi ile sanatseverleri buluşturuyor.

Şairlerin, imgeleri en iyi ifade edecek kelimeleri bulma çabası gibi, sanatçı Can Maden de resimsel olarak kendini en iyi ifade edebilecek imgeleri toplar ve bu imgelerin desenlerini kullanarak yepyeni kompozisyonlara dönüştürür. Sayısız katmanla oluşan bu kompozisyonlar, sanatçının duygusal doğa ya da ruhsal doğa olarak algıladığı bir tür kişisel doğanın temsilidir. Sanatçının çevresiyle, yaşadığı gezegenle, hissettiği dünyayla olan bağlantılarından çıkan imgeler, aynı zamanda düşsel birer yansımayı ortaya koyar. Keşfetmeye çalıştığı varlığını, kendi bedeni, aklı, elinin titreşim hareketleri, jest ve mimikleriyle yeni imgelere dönüştürür.

Hayatına giren her şeyi, ruhsal ve psikolojik katmanları, aklı, dürtüleri ve gezegenle olan bağlantısının içindeki tüm malzemeleri kattığı kompozisyonlar yaparak, sanatçı Can Maden “Düşçü / Dreamer” sergisinde izleyiciye bu zengin bağlantıyı gösterdiği bir tür ‘kişisel manzara’ sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT