Canan Alimdar’dan Dantela Koleksiyonu

Canan Alimdar’dan Dantela Koleksiyonu

Tarihler: 23 Şubat 2019 Cumartesi ~ 23 Mart 2019 Cumartesi

Yer: İstanbul Adahan Otel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2019 ~ Mar 23, 2019

Geçmişten esinlenerek hazırladığı eserlerini, aynı ruhu taşıyan tarihi mekanlarda sergileyen Canan Alimdar, yeni takı koleksiyonu “Dantela”yı, 23 Şubat’tan 23 Mart tarihine kadar İstanbul Adahan Otel’de sergileyecek. Alimdar “Dantela” sergisini Nisan ayında da İzmirli’ler ile buluşturacak.

Geçmişten esinlenerek hazırladığı eserlerini, aynı ruhu taşıyan tarihi mekanlarda sergileyen Canan Alimdar, yeni takı koleksiyonu “Dantela”yı 23 Şubat’tan 23 Mart tarihine kadar İstanbul Adahan Otel’de sergileyecek. Alimdar “Dantela” sergisini Nisan ayında da İzmirli’ler ile buluşturacak.

Takılarla İon uygarlığına yolculuk
Canan Alimdar koleksiyondaki eserlerini, çağdaş dünyayı oluşturan birçok değeri Anadolu’da yeşerten İon uygarlığının çeşitli yönlerinden etkilenerek hazırlamış. İon uygarlığının yaşam tarzından mitolojisine, sanat eserlerinden felsefesine kadar birçok yönünü dantel dantel eserlerine işlemiş Alimdar.

Arakhne, Ampelos, Tragedia, Daphne, Kithara, Kalliope ve Artemis serilerinin oluşturduğu koleksiyonda İon uygarlığının etkilerini taşıyan kolyeler, bilezikler, yüzükler ve küpeler meraklılarını eski kültürlere doğru tatlı bir yolculuğa çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT