Cemil İpekçi`den ´Kağıtların Gölge ile Dansı´

Tarihler: 26 Ağustos 2010 Perşembe ~ 28 Ağustos 2010 Cumartesi

Yer: CNR Expo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2010 ~ Ağu 28, 2010

26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek İstanbul Fashion Fair, gala gecesinde ünlü modacı Cemil İpekçi’nin tamamı kâğıttan oluşan “Yansıma” isimli 35 parçalık özel koleksiyonunun ilk kez sergileneceği çok özel bir moda showu ile açılacak.. Ünlü koreograf Yasin Soy’un sahnelemesinde sürpriz isimler tarafından tanıtılacak olan koleksiyonun ışık ve gölge ile birlikte özel bir koreografide sunulacak.

Türkiye’nin en önemli tasarımcılarından Cemil İpekçi, yine farklı ve özel bir defile ile 26-28 Ağustos 2010 tarihinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbul Fashion Fair’in açılış gecesini renklendirecek.

Moda dünyasının merakla beklediği fuarın açılışında, Türkiye’nin “Tasarım Güneşi” Cemil İpekçi, tamamı kâğıttan oluşan 35 parçalık özel koleksiyonu ile izleyenleri başka dünyalara götürecek. Türkiye’de ilk kez sergilenecek ve kâğıtların gölge ile dansını anlatan “Yansıma” isimli bu defile, ünlü koreograf Yasin Soy tarafından sahnelenecek. Ünlü mankenlerin katılacağı defilede, seçkin davetliler yer alacak.

Birbirinden ünlü firmaların en yeni kreasyonlarını sergileyeceği fuarda, ulusal ve uluslararası markalar ve markalaşma sürecinde olan tüm sektör şirketleri olacak. Moda dünyasını tek çatı altında toplamaya hazırlanan ve 1994 yılından bu yana CNR tarafından organize edilen İstanbul Fashion Fair, 14 ülkeden 100`ün üzerinde firmanın katılımı ile düzenleniyor. 10 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuara yurtdışından da çok sayıda alım heyeti ve ziyaretçi gelecek.

Fair 26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında 10.00 - 18.30 saatleri aralığında ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT