Cenan Uyanusta - Ruh, Malzeme, Sanat

Tarihler: 12 Aralık 2014 Cuma ~ 20 Aralık 2014 Cumartesi

Yer: Arnavutköy artgallery

Adres: Bebek Arnavutköy Cad. No:75 Arnavutköy İstanbul

Telefon: Tel: 0.212 257 06 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2014 ~ Ara 20, 2014

Yurt içi ve yurt dışından kendini en iyi ifade eden sanatçıları sanatseverlerle buluşturan Arnavutköy artgallery, 03-20 Aralık tarihleri arasında Cenan Uyanusta’nın cam-resim-heykel sergisi ile sanatın farklı boyutlarına aynı anda evsahipliği yapıyor.

Galeri ve etkinlikleriyle sadece ülkemiz sanat platformunda değil uluslararası platformlarda da sanatçıları temsil eden Arnavutköy artgallery, Aralık ayında sanatın farklı dallarına değen verimli bir sanatçıyı ağırlıyor. “Ruh, malzeme, sanat” diyerek esinlendiği her şeyi cam-resim ve heykeller şeklinde ifade eden Cenan Uyanusta, duygu, gözlem ve ilhamlarını en üretken kullanan sanatçılardan. Arnavutköy artgallery’nin 03-20 Aralık tarihleri arasında konuğu olmaya hazırlanan sanatçı, şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışında açtığı pek çok sergi ile sanatseverlerle bir araya gelerek kendini ifade etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Hemen hemen her şeyden etkilendiğini ve etkilendiği şeyleri tuval üzerine veya cama yansıtmanın ifade biçimi olduğunu belirten Cenan Uyanusta, bunu yaparken de “sanatın belli bir malzeme ve teknikle sınırlı kalmayı engelleyişini” temel alıyor. Sanat kavramının sürekli arayış içerisinde olarak gelişeceğine inanan sanatçı, üniversite cam eğitimi aldıktan sonra, karışık malzemeyle sanat yapmak anlamına gelen Mix Media ile tanışarak farklı teknikleri harmanlamanın peşine düşmüş. Böylece camı hayatından çıkartmadan araya boyaları da katarak sanat yaşamına devam etmiş. Mixed Media akımını üniversitelerde öğrencilerle de tanıştıran Cenan Uyanusta’nın “ruh, malzeme, sanat” temasıyla kurguladığı cam-resim ve heykel sergisi Arnavutköy artgallery’de, 03-20 Aralık tarihleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT