Çizgilerle Yemekler

Tarihler: 23 Ekim 2014 Perşembe ~ 30 Aralık 2014 Salı

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Adres: Cumhuriyet Cad. 127 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Web: http://http://www.nds.k12.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2014 ~ Ara 30, 2014

Daniel Colagrossi’nin projesi, gurme yemekleri tasvir etmek üzerinedir ki, bunlar bazen yemeğin hazırlanma aşamasının da çizimleri olarak karşımıza çıkar. Onun resimleri, yemek pişirme eyleminde belli bir zevki yansıtır.

Tüketicilerin gittikçe daha fazla dondurulmuş köfte ve diğer konserve yiyeceklere alıştığı bir dönemde, Daniel Colagrossi hazırlanmış bir yemeğin sadelik ve şıklığını, bizi çevreleyen besinlerin doğasını, bunların bize verdiği zevki ve ortaya çıkan tatları hatırlatmaya yönelir.

Daniel Colagrossi, Notre Dame de Sion Fransız Lisesinde, kendi yaptığı yüz civarında yemek resmini, tarifleri eşliğinde sergileyecektir.

İstanbul ve İzmir’de birkaç fotoğraf sergisi açmış olan Daniel Colagrossi, Türkiye’yi iyi tanımaktadır. 2011’de ise, Türk mutfağında en çok kullanılan baharat ve malzemelerle hazırlanmış Fransız yemeklerinin tariflerini verdiği « Alafranga Türk Sofrası » adlı resimli kitabı yayınlamıştır.

Sergi, 23 Ekim'den 30 Aralık 2014’ye kadar (pazar günleri hariç) her gün 11.00-18.00 arası; gösteri ve konser günleri ise saat 20.00’ye kadar gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT