CNR Avrasya Boat Show - On The Sea

Tarihler: 27 Eylül 2016 Salı ~ 27 Eylül 2016 Salı 27 Eylül 2016 20:00

Yer: Ataköy Mega Yacht Marina

Ücret: 3 Günlük Giriş Ücreti - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2016 ~ Eyl 27, 2016
Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan "CNR Avrasya Boat Show" eylül ayında denizde Ataköy Mega Yatch Marina'da...

Düzenlendiği her yıl dünyada büyük yankı uyandıran ve deniz tutkunları ile Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan, CNR Avrasya Boat Show artık denizde de düzenleniyor. 

Kara fuarının başarısı yapılacak olan deniz fuarları ile bütünleşiyor.

Bu yıl denizde de yapılacak olan dünyanın en prestijli tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show – On the Sea, uluslararası deniz araçları, ekipmanları ve aksesuarları fuarı, 27 Eylül - 02 Ekim 2016 tarihleri arasında Ataköy Mega Yatch Marina'da düzenlenecektir.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenen fuar, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) tarafından da desteklenmektedir.

İstanbul’un en seçkin ve lüks semtlerinden Ataköy’de; Ataköy Mega Yacht Marina’da yalnızca uluslararası ziyaretçiler için değil Türk deniz severler için de cazibe merkezi olacak CNR Avrasya Boat Show kolay ulaşım ve birkaç dakika mesafede bulunan popüler alışveriş merkezleri; Ataköy Marina, Galleria, Capacity, A Plus’a yakınlığı ile dikkat çekiyor.

- Etkinliğe 27 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında belirtilen ziyaret saatleri içerisinde herhangi 3 gün giriş sağlayabilirsiniz.- Ziyaret saatleri: 11:00 – 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT