Coca Cola ile Mutluluk Yolculuğu

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 21 Aralık 2011 Çarşamba

Yer: santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp 34060 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 311 78 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 21, 2011

07-21 Aralık 2011 tarihleri arasında, santralistanbul Galeri 1'de ziyaretçiyle buluşacak olan "Coca-Cola ile Mutluluk Yolculuğu" adlı sergide Coca-Cola, izleyicileri geçmişten geleceğe uzanan bir yolculuğa çıkarıyor.

125. yılı sebebi ile gerçekleştirilen bu sergi için Coca-Cola'nın merkezi Atlanta'daki müzesinden çok özel parçalar ilk kez Türkiye'ye getirildi. Sergide aralarında Andy Warhol, Norman Rockwell, Haddon Sundblom, Hufford, Peter Tutzauer gibi önemli sanatçıların Coca-Cola için yaptığı eserler de bulunuyor. Sergide Coca-Cola’nın dünyadaki ve Türkiye’deki ilk ilan çalışmalarının yanı sıra uzaya gönderilen ilk Coca-Cola şişesi, uzay için tasarlanan ilk içecek makinası, ilk promosyon malzemeleri ve Türk koleksiyoner Melis Kori’nin Türkiye’de satışa sunulan şişelerden oluşan 170 parçalık koleksiyonu en dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor.

Mekan ve zaman algısı değiştirilerek geleceğe atıfta bulunan ikinci bölümü ise görsel bir gösteriden oluşuyor. Coca-Cola’nın geleceğe uzanan öyküsünü yaklaşık 4,5 dakikalık sanal bir yolculuğa dönüştüren bu bölümde 4 boyutlu ses kullanımı gerçekleştirilerek davetlilere 360° görsel deneyim yaşatılıyor. Türkiye’de ilk kez kullanılan bu sistemle Coca-Cola’nın sahip olduğu temel değerlerden yola çıkarak özel olarak tasarlanan görsel efektler, davetlilere 360°’lik açıyla izleme imkanı sağlayabilmek amacıyla Quadraphonic (Surround) ses uygulaması eşliğinde sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT