Çokçok-I Karma Sergi

Tarihler: 01 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 28 Ağustos 2015 Cuma

Yer: Çok Çok Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2015 ~ Ağu 28, 2015

Sanatçılar: Ali Sefünç, Baran Tokmakoğlu, Cem Ersavcı, Özgün Öztürkçine, Volkan Doğar
Küratör: Volkan Doğar

ÇOKÇOK-I Sergisi kapsamında 2014-15 yılları arasında Çok ÇokGaleri’de sergilenen fotoğraflardan derlenen edisyonları bir arada göreceğiz. Sergi kapsamında galeri sanatçılarından Ali Sefünç, BaranvTokmakoğlu, Cem Ersavcı, Özgün Öztürkçine ve VolkanDoğar’ın fotoğrafları 1 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında izleyicilere açık olacak.

Ali Sefünç ve Taylan Bağcı’nın Bilge Sergi’si kapsamında çektiği fotoğrafları, geçen yıl talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz genç kuşak fotoğrafçıların en parlak isimlerinden Cem Ersavcı’nın Çok Çok Galeri’nin açılışında sergilediği ‘Still Life’ serisinden üç adet panoramic fotoğrafı, Baran Tokmakoğlu’nun foto-kolaj tekniğiyle bir araya getirdiği ‘Think Nothing’ serisinden fotoğrafları, Özgün Öztürkçine’nin Sancaktar Camii ve sokak fotoğrafları, VolkanDoğar’ın Bedelli Fotoğraflar kapsamında sergilediği edisyonlardan bir seçkiyle görücüye çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT