Contemporary İstanbul Art Fair

Tarihler: 03 Aralık 2009 Perşembe ~ 06 Aralık 2009 Pazar 3-6 Aralık 2009

Yer: Lütfi Kırdar Rumeli Salonu

Adres: Darülbedai Cad., No: 1, Harbiye İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2009 ~ Ara 6, 2009
Çağdaş sanatın İstanbul zirvesi

Contemporary Istanbul, 3 - 6 Aralık 2009 tarihleri arasında dördüncü kez sanatseverler ve uluslararası çağdaş sanat ortamıyla buluşuyor. Akbank Private Banking ana sponsorluğunda İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sarayı Rumeli Salonları’nda gerçekleşecek olan etkinlik, yurt içi ve yurt dışından çağdaş sanat galerilerini, sanatçıları ve yapıtlarını bir araya getirecek.

Türkiye’nin en kapsamlı çağdaş sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Yerli ve yabancı yetmişten fazla galerinin yüzlerce yapıtıyla katılacağı etkinlik, 3 – 6 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul’u çağdaş sanat dünyasının merkezi haline getirecek. Contemporary Istanbul’09, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Akbank Private Banking ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Yan etkinlikleriyle birlikte her yıl daha da gelişerek zenginleşen Contemporary Istanbul, küresel krize rağmen bu yıl da artan bir ilgi ve galeri katılımıyla gerçekleşiyor. Sanatçı ve yapıt çeşitliliğinin arttığı Contemporary Istanbul’da, daha fazla galerinin yanı sıra aralarında Sabancı Müzesi, Akbank Sanat, İstanbul Modern Müzesi, İKSV ve Doğançay Müzesi’nin de bulunduğu 11 sanat kurumu sanatseverler ile buluşma şansı yakalıyor. Türkiye’de yapılan sanat etkinliklerine farklı bir boyut getiren Contemporary Istanbul, bir yandan dünya çağdaş sanat ortamını İstanbul’da ağırlarken, diğer yandan da İstanbul’un kültür ve sanat yaşamını dünyaya tanıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT