Coşkun Aydın Fotograf Sergisi

Tarihler: 14 Aralık 2010 Salı ~ 14 Ocak 2011 Cuma

Yer: ENKA Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi

Adres: Enka Vakfı, Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 276 05 45 / 124

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2010 ~ Oca 14, 2011

22. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri, 2 Kasım – 14 Aralık 2010

Coşkun Aydın Fotoğraf Sergisi

"1955 yılında Denizli’de doğdum. Ortaokul ve lise dönemlerinde sanata, resme, çizime karşı ilgim yüksekti ve uygulamalarım başarılıydı. Bu çalışmalarım ve resim hocalarımın etkisi, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nin Yüksek Resim bölümüne 1972’de girmeme sebep oldu.
1979’da mezuniyet. Okul döneminde grafik tasarım çalışmaları ve Bab-ı Ali’de bazı gazetelerde foto muhabirliği yaptım. Ankara Ziraat Bankası Gn. Md. Halka İlişkiler Md.’de 1979-1984 grafiker ressam olarak çalıştım. Halen Ziraat Bankası resim koleksiyonu olarak müzesinde yer alan resimlerin kurtarılması, restorasyonu, kayıt altına alınması çalışmasını yürüttüm. Resmi ve Özel kurumlarda konumla ilgili çalışmalar yürüttüm.
Halen reklam tanıtım fotoğrafları çekiyorum ve grafik tasarım yapıyorum. Çektiğim fotoğraflar dış kaynaklı ve yerli basın organlarında yayınlanmakta. Yelken yarışları fotoğraflarını on yıldır tüm yarışlara katılarak çekiyorum. Fotoğraflarım deniz dergilerinde yayınlanıyor. Karma sergilere katılıyorum. Kişisel 8 sergi açtım. Bunun 6.sı Yelken yarışları sergisi... 2010 İstanbul Kültür Başkenti Ajansı’yla yaptığımız anlaşma kapsamında yoğun olarak İstanbul fotoğrafları çekiyorum."

On yıldır tüm yarışlara katılarak yelken fotoğrafları çeken fotoğraf sanatçısı Coşkun Aydın’ın, 22. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri kapsamında yer alan yelken yarışları fotoğraf sergisi; 14 Aralık 2010 Salı günü saat 19:00’da gerçekleşecek açılışının ardından hafta içi 10:00-16:30 saatleri arasında, ENKA Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT