Dalgadan Önce

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 08 Temmuz 2012 Pazar

Yer: Hillside City Club-İstinye

Adres: Pınar Mah. İstinye Bayırı Cad. Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 367 20 20

Web: http://www.hillsidecityclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Tem 8, 2012

Longboard’lar ve denge tahtaları ilgi çekici illüstrasyonlarla birer sanat eserine dönüştüler.

Hillside City Club-İstinye, farklı ve ilgi çekici bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Çapasunta ve Bant Mag.’in düzenlediği “Dalgadan Önce” sergisi 8 Temmuz’a kadar Hillside City Club-İstinye’de görülebilir. Çapasunta’nın denge tahtaları ve longboard’ları (uzun kaykay) Bant Mag. dergisi illüstratörlerinin yorumlarıyla göz kamaştırıcı, şaşırtıcı birer sanat eserine dönüştüler. Bu özel sergiyi kaçırmayın.

8 Temmuz’a kadar Hillside City Club-İstinye’de farklı ve ilgi çekici bir sergi yer alıyor. Çapasunta’nın denge tahtaları ve longboard’ları Bant Mag. dergisi (bantmag.com) illüstratörlerinin ilgi çekici illüstrasyonlarıyla birer sanat eserine dönüştü. Çapasunta ve Bant Mag.’in düzenlediği “Dalgadan Önce” sergisini kaçırmayın.

Denge gerektiren tüm sporlara destek olmak üzere; kontrol, güç, kondisyon, direnci artırmaya yardımcı olan, yaş sınırı olmaksızın yapılabilen, tüm vücudun hareket etmesinin yanında özellikle bacak ve karın bölgesini kuvvetlendirmeye destek olan, eğlenceli bir dalga simülasyon aracı olan denge tahtalarının birer sanat eserine dönüştüğü bu sergide sergilenen çalışmalar satın alınabiliyor.

Sergide denge tahtaları ve longboard’lar üzerine yaptıkları çalışmaları bulunan isimler; Ozan Aktuna, Saydan Akşit, Dünya Atay, Ethem Onur Bilgiç, Furkan Birgün, Aksel Ceylan, CİNS, Berk Çakmakçı, Özgür Erkök, Sedat Girgin, Sadi Güran, Mark Hale, Ece Kalabak, Sılacan Köseler, Emir Özer, Ada Tuncer ve Baysan Yüksel.

www.hillsidecityclub.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT