Deniz Defne Acerol - Ekolojik Pastane

Deniz Defne Acerol - Ekolojik Pastane

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 03 Haziran 2018 Pazar

Yer: Galeri Selvin

Adres: Dere Sok. No.3 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 74 81

Faks: 0212 263 74 82

Web: http://www.galeriselvin.com

E Posta: selvincg@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2018 ~ Haz 3, 2018

1990 yılında Hong Kong’da doğan Deniz Defne Acerol, 2013 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü’nden üniversite 3.’sü olarak mezun olmuştur.

2013 senesinde Sakıp Sabancı Sanat Ödülü’nü kazanan Acerol, ikinci kişisel sergisi ile Galeri Selvin'de sanatseverleri bekliyor. Şafak zamanında balık pazarını basan, munis kurbağanın komuta ettiği velociraptor çetesi, metroda koltuk kapmaya çalışan gergedan, boyundan büyük bavulla seyahat eden göçmen lemur ailesinin perişanlığı, ormanda yaklaşan tehlikeyi T-Rex korkuluk ile uzaklaştırmaya çalışan ayı ile kaplanın ekinoks ayini, ve diğer muhtelif hayvansal formların tuhaf zaman ve mekanlardaki etkileşimlerinin deneyimsel dilinin konuşulduğu resim pastanemize bekleriz!

Deniz Defne Acerol'un kendine özgün ve masalsı tarzıyla "Ekolojik Pastane" ismini verdiği resim sergisi 9 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Galeri Selvin'de izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT