Destination - Grup Sergisi

Destination - Grup Sergisi

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 28 Mart 2018 Çarşamba

Yer: Türker Art

Adres: Şakayık Sok. Ful Apt. No: 43 D: 2 Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 53 25

Web: http://www.turkerart.com

E Posta: info@turkerart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ Mar 28, 2018

İstanbul‘un yenilikçi sanat galerileri arasında yerini alan Türker Art, 8–28 Mart 2018 tarihleri arasında “Destination“ grup sergisine ev sahipliği yapacak. Sanatseverler sergide Salar Ahmadian, Alex Gross, Jeremy Geddes, Emre Tandırlı ve Joel Rea‘nin eserleri ile buluşacak.

Uluslararası ve güncel Türk resim sanatından önemli imzaların yer aldığı ‘Destination’ grup sergisi Türker Art’ta sanatseverlerle buluşuyor. Salar Ahmadian ve Emre Tandırlı imzalı tuval üzeri son dönem çalışmalar, Alex Gross, Jeremy Geddes ve Joel Rea imzalı sınırlı sayıdaki arşivsel fine-art baskılar sergide öne çıkıyor.

Modern kaligrafi sanatının öncülerinden Ahmadian’ın bu sergi için özel ebat ürettiği eserlerde pop-art ve geleneksel sanat ögeleri ustaca sentezlenmiş. Christie’s müzayedesinde yabancı koleksiyonerler tarafından talep gören ve yüksek fiyata satışları gerçekleşen Salar Ahmadian’ın Türk koleksiyonerle tanışma sergisi olan ‘Destination’da, günümüz kent panoramalarını özgün ve benzersiz yorumlayan sanatçı Emre Tandırlı'nın büyük ebat ‘İstanbul Panorama’sı da izleyicileri büyüleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT