Devran Mursaloğlu -Düğüm

Tarihler: 22 Mayıs 2012 Salı ~ 20 Haziran 2012 Çarşamba

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Boğazkesen Cad. No: 76/B Tophane – İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 252 80 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2012 ~ Haz 20, 2012

Sanatçının kağıttan iplerle gerçekleştirdiği çalışmaları günümüz sosyal, ekonomik ve sanatsal sistemlerinin, düşünce yapılarının üç boyutlu bir görselleştirmesi olarak karşımıza çıkıyor.

Mursaloğlu’nun düzenlemeleri, geleneksel hiyerarşilerde olduğu gibi belirli bir merkezden çizgisel bir biçimde yayılmak yerine dağınık, farklı yoğunluklarda ve raslantısal bir biçimde örgütlenen ağlardan oluşuyor. Bu ağlı yapı bugün bilginin, sanatın ve sosyal iletişimin dağılımı ve üretimi gibi dinamik, sürekli değişen ve kaotik bir özellik gösteriyor.

Sanatçı bu sergisinde kağıdı kendi etrafında döndürerek bir ipe, bu ipi de ağlara dönüştürerek, iki boyutlu evren ve bilgi anlayışını kırıyor. Devran Mursaloğlu, kendi yaşamındaki gerçeği arayış ve sorgulayış sürecini bu ağlı yapılar üzerinden izleyicilerle paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT