Devrim Erbil - Renkler ve Teknikler

Devrim Erbil - Renkler ve Teknikler

Tarihler: 01 Ekim 2022 Cumartesi ~ 27 Kasım 2022 Pazar

Yer: Atatürk Kültür Merkezi

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2022 ~ Kas 27, 2022

Türk çağdaş sanatının usta ismi Devrim Erbil’in Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşan “Renkler ve Teknikler” sergisinin süresi uzatıldı. AKM Galeri’de yer alan sergi 27 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin en çok ilgi çeken sergilerinin başında gelen, ressam Devrim Erbil’in “Renkler ve Teknikler” sergisini görmek için hâlâ fırsat var. 1 Ekim’den bu yana sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği serginin süresi uzatıldı. AKM Galeri’de ziyaretçilerini ağırlayan sergi, 27 Kasım’a kadar gezilebilecek. Devrim Erbil’in sanatının çeşitli dönemlerinden örnekler içeren sergide, İstanbul’u yansıtan resimlerin yanı sıra, sanatçının eserlerinin işlendiği halılar da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT