Digital Devrim-Goal Sergisi Kombine

Tarihler: 05 Haziran 2016 Pazar ~ 05 Haziran 2016 Pazar 05 Haziran 2016 11:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Sergi Alanları

Ücret: Tam 50.00 TLÖğrenci / 65 yaş üstü 25.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2016 ~ Haz 5, 2016
Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde devam eden Digital Revolution ve Goal! Sergileri 19 ve 20 Mart tarihlerinde kapalı olacaktır. Biletler ileriki tarihlerde geçerli olacaktır. Ziyaretçilerin bilgisine sunulur.

Digital Revolution, Türkiye'de ilk kez 20 Şubat – 12 Haziran tarihleri arasında, Zorlu PSM'de!

Sanat ve teknoloji birlikteliğinin hangi boyutlara ulaşabileceğine, bugüne kadar Türkiye'de gerçekleşmiş en kapsamlı teknoloji sergisi olan Digital Revolution'da tanıklık edebilirsiniz. İlk kez geçtiğimiz yıl içerisinde Avrupa'nın en büyük gösteri sanatları merkezi Barbican Centre'da katılımcılarıyla buluşan devasa sergi, 20 Şubat – 12 Haziran tarihleri arasında, Zorlu Holding katkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Sanat, tasarım, sinema, müzik ve video oyunları başta olmak üzere birçok farklı başlığın bir bütün halinde ele alındığı Digital Revolution, 2014 yılında üç ay boyunca Barbican Centre'ın yıldızı oldu. Biletleri çok önceden tükenen serginin küratörlüğünü üstlenen Barbican International Enterprises, 70'li yıllardan bu yana sanatın teknolojiyle yaşadığı dönüşümü mercek altına alan Digital Revolution'ın deneyimlerinden yararlandı.

İstanbul; Londra, Stockholm ve Atina'nın ardından Digital Revolution'a ev sahipliği yapacak dördüncü şehir olma şansını elde ediyor. Ziyaretçiler ise; dünyaca ünlü sanatçılar, film yapımcıları, tasarımcılar, müzisyenler ve oyun üreticilerinin hayranlık uyandırıcı işlerini deneyimleme fırsatını yakalıyor.

The Guardian ve The Telegraph gibi önemli yayın organlarınca, "İngiltere tarihinin en ihtişamlı sanat ve teknoloji sergisi" olarak lanse edilen Digital Revolution, dijital kültürün dünü, bugünü ve yarınına tek bir pencereden bakabilmeniz için sizleri 20 Şubat – 12 Haziran tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bekliyor.

Serginin satır başlarının altını şimdiden çizmekte fayda var.
- will.i.am, Yuri Suzuki, Pasha Shapiro ve Ernst Weber'ın Google'la ortaklaşa hazırladığı DevArt enstalasyonu.
- Umbrellin, Universal Everything, Miniaforms ve Susan Kare'in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü tasarımcıların işleri.
- Christopher Nolan'ın Inception'ı ve Alfonso Cuarón'un Gravity'sindeki özel efekt tekniklerini uygulamalı olarak tecrübe etme fırsatı.
- Pac-Man ve Space Invaders gibi video oyun tarihine damgasını vurmuş retro oyunları oynama imkanı.
- 3 boyutlu laser ışıkları, giyilebilir teknolji ve dev robotlarla teknolojinin dünyasının bugünü ve yarını.
- Björk, Brian Eno, Radiohead ve Squarepusher'ın görsel ve sesi mükemmeliyette buluşturan işleri.


- Biletiniz 20.02.2016 – 12.06.2016 tarihleri arasında, tek kullanım için geçerlidir.- Ziyaret saatleri: Hafta İçi / Hafta Sonu 11:00 – 21:30- Sergi Pazartesi günleri kapalıdır.- 6 yaş ve üzeri ziyaretçiler bilete tabidir.- 6 yaş altı çocuklar, Engelliler ve bir refakatçi, Basın mensupları, ICOM (Uluslararası Müzeler Konseyi) Kart sahipleri için girişler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT