Doktor ve Çalışanları'ndan - Tıp Bayramına Özel Sergi

Doktor ve Çalışanları'ndan - Tıp Bayramına Özel Sergi

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mart 2018 Salı

Yer: MedAmerikan Tıp Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ Mar 13, 2018

MedAmerikan Tıp Merkezi, bu yıl da 14 Mart 2018-6 Nisan 2018 tarihleri arasında doktorları ve çalışanlarının hazırladıkları ‘14 Mart Tıp Bayramı Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. Her yıl, 14 Mart tarihinde kutlanan Tıp Bayramı haftası kapsamında kapılarını açan sergi, 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 15.30’dan itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak. 6 Nisan 2018 tarihine kadar sanatseverlerle buluşacak olan sergi, MedAmerikan Tıp Merkezi’nde sergilenecek olup, ücretsiz olarak gezilebilecek.

MedAmerikan Tıp Merkezi doktorları ve çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında bu yıl da anlamlı bir sergiye imza atıyor. Her yıl, 14 Mart tarihinde kutlanan Tıp Bayramı haftası kapsamında kapılarını açan ‘14 Mart Tıp Bayramı Sergisi’ bu yıl 14 Mart-6 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Sergi, 14 Mart 2018 Salı günü saat 15.30’dan itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak.

Doktorların ve çalışanların objektifinden yansıyan 52 adet fotoğrafın bulunduğu sergide, 6 Nisan 2018 tarihine kadar MedAmerikan Tıp Merkezi’nde sergilenecek olup, ücretsiz olarak gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT