Dört Element, Evren... ve Biz

Dört Element, Evren... ve Biz

Tarihler: 24 Şubat 2017 Cuma ~ 01 Mart 2017 Çarşamba

Yer: ART 212 Sanat Galerisi

Adres: Kadırgalar Cad. 8-B Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 22 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2017 ~ Mar 1, 2017

Rosy Maçoro’nun Dört Element, Evren... ve Biz adlı heykel sergisi 1 Mart tarihine kadar Art 212’de izleyiciyle buluşuyor.

Hava, Su, Ateş ve Toprak, evrende her şey bu dört elementin farklı şekilleriyle meydana gelmiştir.İşte bu dört temel enerjiyi sembolize eden çalışmalarıyla sanatçı, çevremizde, duygularımızda, yaşanan olaylarda gördüklerimizi, hayatın içinden çekip çıkatmak ve nesneleri biçimlendirerek yeniden yaratmak istemiş. Figüratif olmanın ötesinde tematik vurguları benimseyen tavrıyla yaşamı sıfır noktasında yeniden yazma, geleceğe uzanma dürtüleriyle varoluşu sorgulayan ifadeci bir figür eylemine dönüştürüyor maddeyi.

Heykeller hem özgürlüğün sınırlarında geziniyorlar hem de yaşanmışlığa bağlı anlamları mıknatıs gibi kendilerine çekiyorlar. Dört element, Evren... ve Biz sergisinde sanatçı yaşamımızın tüm evrelerinde önemli bir yeri olan bu enerjileri kütlede biçimliyerek aradaki bağlantıyı hatırlatmak istemiş. Figüre dayalı bir seçim içinde ilerlemesine rağmen, Rosy Maçoro’da esas olan, kompozisyonun dayanılmaz ağırlığı.

Bu heykeller kendi sürecini yine kendi içinde bulunduğu doğasına göre yaşıyor ve de biçimliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT