Dün Bugün İstanbul Sergisi’ni Sanal Tur ile Keşfedin

Dün Bugün İstanbul Sergisi’ni Sanal Tur ile Keşfedin

Tarihler: 13 Nisan 2022 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2022 Salı

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2022 ~ May 10, 2022

Sakıp Sabancı Müzesi, 3 Eylül – 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Dün Bugün İstanbul” Sergisini, sanal tur ile tekrar erişime açıyor. Sergi döneminde fiziksel olarak ziyaret edemeyen sanatseverlerin genç sanatçıların çağdaş yorumları ile İstanbul’u keşfedebileceği sanal tur, müzenin internet sitesinden incelenebilir.

“Dün Bugün İstanbul” sergisi, Sabancı Üniversitesi öğretim görevlisi ve sanatçı Murat Germen’in çağrısıyla buluşan, yolu Sabancı Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı programından geçmiş 23 sanatçının İstanbul’un dünü ve bugününü ortaya koydukları eserlerinden oluşuyor.

Ahu Akgün, Aslı Narin, Begüm Yamanlar, Beril Ece Güler, Burak Dikilitaş, Canan Erbil, Cemre Yeşil Gönenli, Deniz Ezgi Sürek, Didem Erbaş, Ege Kanar, Eren Sulamacı, Eser Epözdemir, Korhan Karaoysal, Mekânda Adalet Derneği, Murat Germen, Neslihan Koyuncu Bali, Nora Bryne, Onur Özen, Örsan Karakuş, Serkan Taycan, Sıla Ünlü İntepe, Sinan Tuncay, Zeynep Kaynar’ın İstanbul’dan aldıkları ilhamla bu sergi için özel ürettiği birbirinden bağımsız eserlerinden oluşan sergide çevre, hayvan popülasyonu, kentsel dönüşüm, toplumsal yaşam, tarihi mekânlar, su kaynakları, ulaşım gibi temalar ışığında, kent dinamiklerine dair yorumlar içeriyor.

‘Dün Bugün İstanbul’ sergisi; otomatik gezinti modu, 3D galeri incelemeleri, eserler ve sanatçılar hakkında bilgiler ve betimlemelerle dilediğiniz her yerden, Sakıp Sabancı Müzesi’nin internet sitesinde ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT