Duyuların Uyanışı’

Duyuların Uyanışı’

Tarihler: 12 Şubat 2020 Çarşamba ~ 04 Mart 2020 Çarşamba

Yer: Capitol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2020 ~ Mar 4, 2020

Dilan Bozyel: Paris- Beyrut: Mutluluk Hattı
“Herkesin rotası evine çıkıyormuş; Peki, evimiz nerede?”

12 Şubat- 4 Mart

Capitol, 4 başarılı sanatçının izinde çoğulcu ve bütünsel sanat anlayışını “Duyuların Uyanışı” sergileri ile alışılmışın ötesine taşıyor. İlki 12 Şubat Çarşamba günü Dilan Bozyel “ Paris – Beyrut: Mutluluk Hattı” sergisi ile başlıyor.

Dünyanın farklı yerlerindeki farklı suretlerden, başarılı kadınların hikayelerine, teknoloji ve sanatın yarı gerçekliğinden mutluluğun rotasına kadar farklı duyuları uyandıran sergi serisi Capitol’de bir araya geliyor.

Dilan Bozyel’in “Paris – Beyrut: Mutluluk Hattı” kitabının yayınlanmasının ardından aynı ismi taşıyan sergisi Institut français’den sonra 12 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında Capitol’ de gerçekleşiyor.

Yaşayacağı şehri, yaşamak istediği şehirleri fotoğraflayarak bulmaya çalışan bir fotoğrafçı Dilan Bozyel. Hikâyesinin ilk rotası yaşadığında mutlu olacağına inandığı iki şehirde geçiyor; Paris ve Beyrut.

“Duyuların Uyanışı”
İlki 12 Şubat Çarşamba günü Dilan Bozyel “ Paris – Beyrut: Mutluluk Hattı” sergisi ile başlayan “Duyuların Uyanışı” sergisi, 4 Mart’ta Simay Bülbül’ ün “Kapıları Aralayan Kadınlar” ı mercek altına alıyor. Mustafa Seven, Nisan ayı boyunca “Dünyanın Suretleri” sergisi ile sanatseverleri farklı duygulara taşıyor. Mayıs ayı ise Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Banu İnanç Uyan Dur’ un teknolojiyi sanatla birleştiren “Yarı Gerçeklik” sergisini kapsıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT