Ebru Döşekçi Heykel Sergisi ´Yolcu´

Tarihler: 06 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Galeri Merkür

Adres: Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Aylin Apt. No: 75/5 Nişantaşı / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 69 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2010 ~ Ara 31, 2010

EbruDöşekçi “Yolcu” adını verdiği ikinci kişisel sergisini MERKUR’de açıyor. Sergide sanatçının son dönem ürettiği 10 heykeli yer alacak.

Sergide yer alan heykeller sanatçının tekrar tekrar aynı yerlerden geçtiği, seçimler yaptığı, onaylamak için dönüp arkaya baktığı uzun bir yolculuğun izlerini taşıyor. Daha kapalı, daha kendinden emin, olgun ama dinamik formları içeriyor. Hem uçarı, hem daha güçlü yere basan heykeller... Canlırenkleri, pürüzsüz yüzeyleri ve estetik anlatımlarıyla her birinin kendi hikayesi olan yolculukların ifadeleri.

Heykellerinde sade, sakin, izleyeni yormayan yalın formlar kullanan sanatçı, malzemesini ve rengini eserin kendisine verdiği duyguya gore seçiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT