Ebru Tekneden Çıkıyor

Tarihler: 01 Eylül 2010 Çarşamba ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2010 ~ Eki 3, 2010

Alparslan Babaoğlu danışmanlığında, M. Sadreddin Özçimi koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan “Ebru Tekneden Çıkıyor” projesinin ilk etkinliği Yeni Camii Hünkâr Kasrı’nda açılacak olan “Türk Ebrusu’nda Düzgünman Ekolü” sergisi olacak.

1 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında görülebilecek bu sergi, Türk Ebru Sanatı’nın en büyük ustası olarak bilinen Mustafa Düzgünman ve bugün her biri birer ekol olan üç öğrencisi, Alparslan Babaoğlu, Fuat Başar ve Sabri Mandıracı ile yine bu üç ustanın yetiştirip icazet verdiği üç öğrenci, Sadreddin Özçimi, Hülya Nurten Demirel ve Sedat Altınöz olmak üzere, Türk ebru sanatının en güçlü damarı olan Düzgünman Ekolü’nün üç kuşağını gözler önüne seriyor. Proje kapsamında, ebru sanatçılarının gözetiminde ücretsiz ebru atölyeleri de düzenleniyor. Beş haftalık atölye çalışmalarından seçilecek eserler, Kasım ayında bir katalog halinde yayımlanacak. Atölyeler, beş hafta boyunca her Cumartesi 12.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

18 Eylül, Eminönü Meydanı (Yeni Camii önü)
25 Eylül, Sultanahmet Meydanı
2 Ekim, Taksim Meydanı
9 Ekim, Kadıköy Meydanı
16 Ekim, Levent Metrocity önü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT