Ece Turaman - Nerede Kalmıştık?

Tarihler: 05 Haziran 2013 Çarşamba ~ 30 Haziran 2013 Pazar

Yer: Galeri Selvin

Adres: Dere Sok. No.3 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 74 81

Faks: 0212 263 74 82

Web: http://http://www.galeriselvin.com

E Posta: selvincg@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2013 ~ Haz 30, 2013

Ressam Ece Turaman çalışmalarına bir süre ara verdikten sonra, eski ve yeni resimlerini “Nerede Kalmıştık?” sergisi ile Galeri Selvin'de bir araya getiriyor.

Yeni çalısmalarda resimlerine sürekli konuk olan pencereler, ferforje balkonlar, kediler, kuşlar, çömlekler hala aynı canlı, çarpıcı renklerle ve benzer geometrik kompozisyonlar içinde yer almaya devam ederken, çoğunlukla içeriden dışarıya açılan eski mekanlar yerlerini dış konumlara bırakıyor.

TED Ankara Koleji’nden sonra Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi Bölümünden mezun olan Ece Turaman,Trevor Halliday, Roy Abell, Barry Cook ve Peter de Francia gibi hocalar ile çalışarak Birmingham Güzel Sanatlar Okulu Resim Bölümünü bitirdi. Çağdaş Sanat Tarihi üzerine yüksek lisans öğrenimi de yapan ressamın Londra, İstanbul, Ankara, Cambridge, Bristol, Oxford ve Paris’de katıldığı sayısız karma sergilerin yanı sıra 11 kişisel sergisi bulunmaktadır. Resimleri yerli ve yabancı koleksiyonlarda bulunan Turaman çalışmalarını halen yaşadığı Londra’da sürdürmektedir.

Galerimiz Pazar günleri hariç 11:00 – 19:00 saatleri arasında açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT