EKAV-ARTİST New Generation 5

EKAV-ARTİST New Generation 5

Tarihler: 14 Mayıs 2019 Salı ~ 29 Haziran 2019 Cumartesi

Yer: Ekavart Gallery

Adres: Askerocağı cad. Ritz Carlton Otel, Süzer Plaza No:15 Gümüşsuyu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 81 31

Faks: 0212 252 81 31

Web: http://www.ekavartgallery.com

E Posta: info@ekavartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2019 ~ Haz 29, 2019
EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, kuruluşunun 27. yılında, üniversitelerin Güzel Sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere karşılıksız burslar vererek Türkiye’deki sanat eğitimine destek olmaya devam ediyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “EKAV-ARTIST New Generation 5” sergisi Ekavart Gallery’de 14 Mayıs – 29 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Her biri alanında geleceğin önemli birer sanatçısı olma yolunda ilerleyen 27 yeni nesil sanatçının yapıtlarından oluşan serginin küratörlüğünü bu yıl Ilgın Akın üstleniyor. Vakfın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu birçok serginin ve etkinliğin yanı sıra; bursiyerlerimiz ile birlikte farklı disiplinler üzerine yoğunlaşan genç sanatçıların yer aldığı “EKAV-ARTIST New Generation” sergi dizisi EKAV Vakfı için ayrı bir önem taşımaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT