Electrolux’le Antarktika’ya Yolculuk

Tarihler: 07 Ocak 2010 Perşembe ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Yer: Şişli Bilim Müzesi

Adres: Öğretmen Haşim Çeken Cd. Polat Tower yanı Fulya / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 266 00 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2010 ~ Oca 31, 2010
Beyaz eşyada dünya devi Electrolux, Antarktika’yı İstanbul’a getiriyor. Antarktika’da yapılan bilimsel çalışmalara dikkat çekmek ve küresel ısınma hakkında çocukları bilgilendirmek için dünyanın ilk sıfır emisyonlu bilim istasyonu Prenses Elisabeth’in bir benzeri Şişli Bilim Müzesi’nde ziyarete açıldı.

Electrolux tarafından hazırlanan Yeşil İstasyon, ziyaretçileri Antarktika topraklarına götürüyor. Ekim ayında Şişli Bilim Müzesi’nde ziyarete açılacak istasyonda eğitmenler tarafından Antarktika’da yaşam ve küresel ısınma hakkında bilgilendirilecek minikler, projenin iletişim sponsorları NTV Yeşil Ekran ve NTV Bilim tarafından hazırlanan bir kısa filmi iglo içinde izleme şansına sahip olacaklar. Bilim adamlarının Antarktika’da yaptıkları çalışmaları da öğrenme fırsatı bulacak ziyaretçiler, istasyonun içini gezecekler ve eğitmenler eşliğinde deneyler yaparak öğrendiklerini pekiştirme olanağı bulacaklar. Yeşil İstasyon’daki gezilerini tamamlayan ziyaretçiler birer çevre gönüllüsü olarak doğaya dört elle sarılacaklar.

Yeşil İstasyon’u her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında gezebilirsiniz. Giriş ücreti 6 TL’dir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT