Elvan Alpay Kirpi Sergisi

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 25 Ocak 2012 Çarşamba

Yer: İstanbul Galeri Nev

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 Kat: 4 D: 23 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 252 15 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 25, 2012

Elvan Alpay’ın “Kirpi” adını verdiği, son çalışmalarından oluşan sergi 20 Ocak’ta İstanbul Galeri Nev’de açılıyor.

Sanatçı kendi dilinden uzaklaşmadan, kendi dünyası içinde yaptığı duvar heykelleri ve resimlerle karşımıza çıkıyor bu kez. Eserlerinin barındırdığı tuhaf, organik, mantarımsı formlarının varoluşsal durumlara yaptığı göndermelere dair Elvan Alpay şunları söylüyor: “Dünya üzerinde tüm canlılar, sadece doğum ve ölüm anlarında salgılanan bir enzim ile aktive olan ‘iletişim’ molekülüne sahip. Bizler, yaşam sürecimizde de, bir çekirge veya bir çiçek tomurcuğu ile her an iletişimde olduğumuz bilinciyle, ‘doğa’ya , ‘yaşam’a bakışımızı tamamen değiştirmeliyiz. Dünyada bundan büyük ‘aciliyet’ içeren hiçbir konu olmadığı bu kadar aşikarken, bu kadar umarsız kalınan başka bir konu olmayışına da tanıklık ediyoruz.”

1990’da ilk kişisel segisini açan Alpay, Paris, Köln, Londra, Düsseldorf, New York gibi merkezlerde sergilere katıldı. 1997’den beri düzenli olarak Galeri Nev’de sergi açan sanatçının yurtiçinde çeşitli koleksiyonlarda ve Paris Fondation

Cartier koleksiyonunda işleri bulunuyor. Elvan Alpay’ın “Kirpi” sergisi 20 Ocak – 25 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Galeri Nev’de izlenebilir. İstanbul Galeri Nev Pazar-Pazartesi hariç her gün 11:00-18:30 arası açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT