Emekli İsmek Kursiyerlerinden Görülmeye Değer Sergi

Tarihler: 20 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi 20-27 Mart 2010

Yer: Bakırköy Halk Eğitim Merkezi

Adres: Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Bakırköy, İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2010 ~ Mar 27, 2010
İSMEK kursiyerlerinden Nermin Ülkümen ve İlhan Eren 20 / 27 Mart tarihleri arasında karma resim sergisini açıyor. İSMEK’te eğitim aldıktan sonra kendini geliştirerek sergi açan pek çok İSMEK kursiyeri gibi güzel sergilere imza atan, her ikisi de emekli olan, Nermin Ülkümen ve İlhan Eren’in resimleri Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Emekli olduktan sonra resimle ilgilenmeye başlayan ve İSMEK Bakırköy Merkez Kursu’nda 4 yıl boyunca resim eğitimi alan, 50 yaşındaki Nermin Ülkümen ve 70 yaşındaki İlhan Eren’in birbirinden güzel tabloları 20 / 27 Mart tarihleri arasında Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde sergileniyor.

Bu yıl katıldığı Bakırköy Kaymakamlığı “Bakırköy” konulu resim yarışmasında mansiyon ödülü alan ve geçtiğimiz yıllarda pek çok başarılı sergiye imza atan Nermin Ülkümen’in, öğrencilik yıllarını kapsayan tablolarının yanında, natürmort resimleri de sergileniyor. 2009 yılında “70 Geç- Genç Resim” adıyla gerçekleştirdiği sergisiyle büyük beğeni toplayan İlhan Eren’in ise 70 x 100 boyutlarında kendi portresi de sergide görülebiliyor.

Soyut, portre, doğa ve klasik resim çalışmalarından oluşan 65 yakın yağlı boya ve suluboya tabloların bulunduğu sergi 20 Mart 2010 Cumartesi günü saat:14.00’te açılıyor. 27 Mart 2010 Cumartesi gününe kadar açık olacak sergi, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT